ROBOT ZA BAZEN-AUTOMATSKI USISAVAČ DOLPHIN F40

1,327.00 (9,998.28 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

BESPLATNA DOSTAVA !!!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: ROZABA003 Kategorije: , , Oznake , , , , ,

Opis

Dolphin električni i automatski robot za čišćenje bazena iz serije F, proizveden od Maytronics.
Njegov je posao očistiti dno, zidove i gornji vodovod.
Lagan, kompaktan i jednostavan za upotrebu.
Mobilnost sustava PowerStream (za čišćenje vodnih linija).

Sredstvo za čišćenje bazena Dolphin F40 vrhunsko je, potpuno automatsko.
Ovo je vrhunac kategorije, zajedno sa svim funkcijama upravljanja, čišćenja i komponenata.
Dolphin F40 ima dvoslojni sustav filtera s dodatnom brtvom koja sprečava povrat prljavštine u bazen, zajamčen izuzetno velikom košarom i izuzetno finim filtrom.

Besprijekorno čišćenje uz minimalan napor.

Sredstvo za čišćenje bazena Maytronics Dolphin F40 uključuje kabel duljine 18 metara.

Preporuča se za upotrebu u bilo kojoj vrsti i obliku bazena.

Njegova tehnologija omogućuje svladavanje svih vrsta prepreka i učinkovito, optimalno i brzo čišćenje.

Protok usisavanja je 17 m3 / h i ima 2 motora.

Zahvaljujući maloj težini (10 kg) i središnjoj ručki, vrlo je praktičan i lagan za pomicanje, omogućavajući mu uklanjanje iz vode na prikladan i praktičan način.

Zahvaljujući sustavu pogona na sve kotače i gusjenicama, mogu se koristiti u bilo kojoj vrsti obloge bazena, tako da mogu doći do bilo kojeg kuta.

S Dolphin F40 možete uštedjeti puno vremena
Pri kupnji i ugradnji bazena uvijek treba uzeti u obzir vrijeme potrebno za naknadno čišćenje. Nije važno je li to bazen u vrtu ili u podrumu. Sve bazene treba redovito čistiti, a filtriranje vode je također od velike važnosti. Roboti u bazenu imaju prednost što s jedne strane rade bez kemikalija, ali i dalje mogu temeljito očistiti pod. S druge strane, roboti također mogu pročišćavati i filtrirati vodu. Stoga možete izvršavati razne zadatke u jednom koraku i ne morate koristiti jake deterdžente. Napokon, oni nisu optimalni za zdravlje i obično pružaju umjetno čistu vodu. Svi koji su pravilno očistili i održavali svoj bazen svjesni su učinaka sredstava za čišćenje ili klora.

I na kraju, ali ne najmanje važno, robot nudi velike pogodnosti u pogledu uštede vremena. Jer redovito i temeljito čišćenje bazena oduzima puno vremena. Nije bez razloga što mnoge tropske zemlje imaju zaposlenike koji čiste bazen. To samo po sebi pokazuje koliko je vremena potrebno da se pažljivo očiste. Osim poda, moraju se očistiti i zidovi bazena. U budućnosti ćete možda htjeti razmisliti o kupnji bazena bez trošenja puno vremena na njegovo čišćenje. Budući da takav robot za bazen nudi zaista dobre mogućnosti, možete brže i temeljitije očistiti bazen. Na kraju, jednostavno smjestite robota u bazen i pustite ga da radi svoj posao. U međuvremenu možete raditi i druge stvari kako želite i više ne morate sami raditi ovaj posao.

Dolphin F40 – Blagodati kućnih robota
Roboti za bazene dupina trenutno su najpopularniji izbor za robota za bazene. Budući da su roboti poznati po svojim visokim performansama, trajnosti i, uz to, posebno temeljitom čišćenju. Kada kupite Dolphin F40, dobit ćete posebno snažan robot koji je također izuzetno dobar za bazen dug 12 metara. Naravno, model je pogodan i za manje bazene, ali ovaj robot bazena Dolphin ima robota koji može izvrsno i pouzdano očistiti veće bazene. Većina robota za bazene dizajnirani su za manje bazene, pa ovo može biti zanimljivo rješenje ako imate veći bazen ili ga samo planirate izgraditi. Jer ljudi obično ne žele veći bazen jer je potrebno više vremena da se očisti.

U osnovi, roboti za bazene Dolphin nude brojne pogodnosti i zapravo ih je vrlo dobro koristiti kada je u pitanju čišćenje bazena. Pod bazena može se izuzetno temeljito očistiti bez kemijskih sredstava za čišćenje s jakim četkama. Uz to, robot za bazen radi sam, samo ga stavite u vodu i uključite. Dakle, ne morate neprestano nadgledati robota, jer on može vrlo dobro obaviti svoj posao sam. Potrebna vam je mrežna veza ili barem jedan produžni kabel da bi robot mogao bez problema raditi. Međutim, to je obično lako provesti i ne bi trebao predstavljati problem. Također je korisno kupiti robota poput Dolphin F40 koji osim poda može temeljito očistiti i zidove. To osigurava da je vaš bazen potpuno čist i da ga ne morate stalno čistiti.

Kako funkcionira robot bazena Dolphin F40?
Jednostavno stavi robota za bazen u vodu i uključi ga. Kako bi ga bilo osobito lako smjestiti u bazen, uređaj je težak samo 10 kg. Nakon uključivanja, robot čisti pod i zidove. Jake četke uklanjaju prljavštinu koja se automatski filtrira. Robot se lako i bez daljnje pomoći kreće po gumenim potplatima.

Košaricu filtra možete kasnije isprazniti lako i redovito. Sve je komponente proizvođač dizajnirao da budu trajne i da se koriste što dulje. Robota za bazen napaja kabel od 18 metara. Stoga vam je potrebna obližnja utičnica za robota i ne morate ga stalno iskopčavati kako biste napunili bateriju. Ciklus čišćenja s ovim modelom traje 150 minuta dulje od ostalih modela, tako da bez problema možete očistiti veći bazen.

Posebne značajke robota za bazene visokih performansi
Svakako vrijedi spomenuti da robot za bazen nije pogodan samo za čišćenje poda. Također može ukloniti tvrdoglavu prljavštinu sa zidova. Četke su dizajnirane za temeljito i brzo uklanjanje prljavštine s površina. Osim prljavštine, sustav filtracije uklanja i bakterije i alge iz vode. To je vrlo važno za dobru kvalitetu vode. Uz to, uređajem je vrlo jednostavno rukovati, ne morate čitati duge upute za uporabu prije nego što ga upotrijebite!

Dolphin F40 poboljšavaju kvalitetu vode
Kvaliteta vode temeljni je aspekt svakog bazena tako da se tijekom kupanja ne sakupljaju sve vrste bolesti. Obično je prilično naporan posao ako trebate redovito čistiti bazen kako biste uklonili prljavštinu, bakterije i gljivice. S robotom na bazenu ovaj je posao lakši jer robot osigurava filtraciju i ne treba koristiti dodatna pomagala ili sredstva za čišćenje. Na kraju postupka čišćenja dobivate čistu, filtriranu vodu, koja je također vrlo dobra za vaše zdravlje. Jer ako ste u bazenu koji još nije očišćen, lako se možete razboljeti, ali takav robot za čišćenje bazena sprječava ove opasnosti.

Važne informacije od robota bazena
Postoje neka razmatranja koja su važna pri kupnji bilo kojeg modela i koja ne treba zanemariti prije kupnje robota za bazen. Veličina bazena je posebno važna, ali presudnija kada kupujete robota za bazen. To je jedna od najvećih razlika između svakog modela, jer nisu svi roboti dizajnirani za bazen iste veličine. Stoga uvijek trebate provjeriti veličinu i druga svojstva bazena u pogledu oblika i materijala prije kupnje. Ovo je najlakši način za odabir pravog modela. Kada kupite robot Dolphin F40, dobit ćete snažnog robota koji možete koristiti za veće bazene. Osim čišćenja poda, ovaj robot čisti i zidove, što je vrlo velika prednost za posao.

Inteligentna tehnologija CleverClean
Tehnologija CleverClean proizvođača Maytronics može se naći na svim modelima Dolphina. Inteligentni sustav čišćenja osigurava sustavno čišćenje bazena bez napuštanja pojedinih područja. Dolphin F40 sprema skenirane podatke bazena svaki ciklus i optimizira postupak čišćenja.

Moćne četke
Uz pouzdanu filtraciju, četkice Dolphin F40 osiguravaju i čist bazen. Trake gusjenica na četkama uklanjaju i tvrdoglavu prljavštinu s različitih površina. Folije, pločice, beton, PVC i pločice čiste se jednako.

Brzi povratak vode
Dok dižete Dolphin F40 iz bazena, voda se brzo odvodi, pa za podizanje nije potrebna velika sila.

Potrebni uvjeti
Slijedite opće upute za uporabu i ostale informacije za savršene rezultate čišćenja s Dolphin F40. Konkretno, uvjeti vode moraju biti optimalni:

-pH vrijednost: između 7,2 i 7,4.
-Moj sadržaj klora: manje od 4 mg / l.
-Sol: ne više od 5000 ppm.
-Temperatura: između 6 ° i 34 °.

Parametri, karakteristike:

-Preporučuje se za bazene duge do 12 metara.
-Površina za čišćenje: dno, zidovi, vodovod (bočno čišćenje za potpuno čišćenje gornjeg dijela bazena).
-CleverClean Scan-System: učinkovita izvedba navigacije i čišćenja
-Četka, usisavač i filtar nečistoća.
-Kabel sa zaštitom od namota.
-Učinkovit i jednostavan za korištenje filtarskog sustava.
-Učinkovito sakuplja i najfinije i najveće smeće.
-Canebo četke također su dostupne. Učinkovito uklanja alge i bakterije taložene na površini stakla bazena.
-Uređaj je vrlo lagan i jednostavan za upotrebu.
-Niska potrošnja energije.
-Izbjegava prepreke.

Tehnički podaci:

– Električna zaštita – usisavač: IP 68
– Električna zaštita – transformator: IP 54
– Primarni napon: 230/50 V / Hz
– Sekundarni ulazni napon: 24 V DC
– Preporučena duljina bazena: 12 m
– Preporučena veličina bazena: 12 x 6 m
– Duljina kabela: 18 m
– Vrijeme ciklusa: 2,5 sata
– Kapacitet usisa: 17 m3 / sat
– Kompletno čišćenje poda i bočnih zidova te vodene linije
– Težina: 10 Kg
-Garancija!
-Cijena je izražena sa uključenim PDV-om!
-R1

Cijena: 9.999 kn ~ 1.321 €

 

Dodatne informacije

Težina10 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROBOT ZA BAZEN-AUTOMATSKI USISAVAČ DOLPHIN F40”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)