Izjava o zaštiti osobnih podataka

MULTIPROFIL d.o.o
Kolodvorska 35
40320 Donji Kraljevec
Hrvatska (Croatia)

Kontakt
e-mail: info@multialati.com
tel: +385 921809250

Izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na zaštitu podataka koji se nalaze na internet stranici  www.multialati.com i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka www.multialati.com.

MULTIPROFIL d.o.o kao pružatelj usluga Internetske stranice www.multialati.com pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika.

Upućuju se krajnji korisnici da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje informacije www.multialati.com prikuplja i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu info@multialati.com.

Upućuju se krajnji korisnici da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima zaštite osobnih podataka i načinima uporabe trgovina-ekstra.hr internetske stranice.

Ukoliko se krajnji korisnik ne slaže s ovom izjavom o zaštiti osobnih podataka, upućujemo krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu trgovina-ekstra.hr

Ovu izjavu o zaštiti osobnih podataka www.multialati.com može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave zaštite osobnih podataka u dijelu “Izjava o Privatnosti” na internet stranici. Izmjene izjave o zaštiti osobnih podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.multialati.com.

Svaki krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u izjavi o zaštiti osobnih podataka. Nastavak uporabe ove internetske stranice od strane krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o zaštiti osobnih podataka.

Trgovina www.multialati.com  prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog krajnjeg korisnika. Kada se krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na www.multialati.com internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija www.multialati.com  može od krajnjeg korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj i datum rođenja, informacije o broju vaše kreditne kartice, datum valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije uključivanje u identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka krajnjeg korisnika. Ako krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

www.multialati.com neće dijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.

Osobne podatke će www.multialati.com koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja kreditnim karticama. Trgovina  www.multialati.com može podijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjeni osobnih podataka koje pruži trgovini  www.multialati.com Krajnji korisnik može promijeniti bilo koji od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na info@multialati.com. U toj e-mail poruci krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti.

Kao uvjet kupnje proizvoda i usluga, www.multialati.com  dozvolu krajnjeg korisnika za slanje administrativne i promocijske e-mail poruke. Ukoliko krajnji korisnik želi primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na info@multialati.com ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Zaštita osobnih podataka www.multialati.com uzima ozbiljno i poduzete su razne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Trgovina  www.multialati.com provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s www.multialati.com internetske stranice te nije odgovorna za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Maloljetnici mlađi od 18 godina ne smiju koristiti trgovina-ekstra.hr internetsku stranicu, te  www.multialati.com ne prikuplja informacije od bilo koga tko je mlađi od 18 godina.


Poštovani kupci i posjetitelji internet stranica www.multialati.com,

Temeljem Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova ako imate problem s nečim što ste kupili na internetu, putem ORS platforme možete postići izvansudsku nagodbu. Ovim web-mjestom možete se koristiti samo ako živite u EU-u te ako trgovac ima poslovni nastan u EU-u.

Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS: http://ec.europa.eu/odr

Za poveznicu na ORS platformu kliknite na gornju sliku ili sljedite gornji link.