ROBOT ZA BAZEN-AUTOMATSKI USISAVAČ DOLPHIN E25

1,022.00 (7,700.26 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

(Cijena u kunama:7700.26KN)

BESPLATNA DOSTAVA !!!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: ROZABA004 Kategorije: , , Oznake , , , , ,

Opis

Kupite Dolphin E25 – robota za bazene visokih performansi za sve vrste bazena
Kupite robota Dolphin E25, koji je idealan za vas ako trebate robota za bazene visokih performansi koji olakšava čišćenje bazena. Napokon, takav bazen zahtijeva puno održavanja i ne oduzima puno vremena. Robot za bazen iz serije Dolphin vrlo je dobro rješenje jer više ne morate brinuti o čišćenju poda. Tada se jakim četkama i suvremenim sustavom filtracije, osim prljavštine, mogu pouzdano ukloniti i bakterije i alge.

U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete razne modele Dolphin od proizvođača koji se međusobno razlikuju prvenstveno po rasponu i značajkama. Kada kupujete Dolphin E25, posebno je važno da ovaj model dobro pristaje bazenu. Točno ovaj dio nije samorazumljiv, pa morate pogledati koliko je velik bazen prikladan i koje značajke ima. Kada se pravilno koristi, ovaj lagani i vrlo praktični robot za bazen osigurava temeljito čišćenje. Pogotovo ako tražite model koji je jednostavan za upotrebu, možete kupiti robota za bazen Dolphin. Stoga ima smisla međusobno uspoređivati ​​svaki model.

Otkrijte našu paletu proizvoda ako želite kupiti robota za bazen!

– za čišćenje većih bazena
Za Dolphin E25 posebno je važna činjenica da ovaj robot pouzdano čisti bazene veće od 10 x 5 metara. Za razliku od jeftinijih modela iz serije Dolphin E, ovaj model ne čisti samo pod. Osim toga, praktični robot za bazen također može očistiti zidove. Na ovaj način ne morate trošiti toliko vremena na čišćenje bazena, koliko robot to radi potpuno automatski. Robot se može koristiti i za vanjski i za zatvoreni bazen, tako da možete sjediti i uživati ​​u svom slobodnom vremenu.
Jer čišćenje bazena daleko je od čistoće vode. Ono što je još uvijek vrlo važno jest da se bakterije i alge uklone na vrijeme. U suprotnom, vi ili vaši gosti možete se brzo zaraziti ili osuti u kontaminiranoj vodi. Ako imate bazen, morat ćete ga redovito čistiti. Da bi bazen bio čist, treba ga čistiti tijekom cijele godine i ne smije se ostavljati samo za ljetne mjesece. Svaki bazen ima prikladnog robota, pa sve što trebate je pronaći ga. Nakon toga napor uvijek čistog bazena odjednom je puno manji.

Kupite Dolphin E25 i uštedite puno vremena
Pri kupnji i ugradnji bazena uvijek treba uzeti u obzir vrijeme potrebno za naknadno čišćenje. Nije važno je li to bazen u vrtu ili u podrumu. Sve bazene treba redovito čistiti, a filtriranje vode je također od velike važnosti. Roboti u bazenu imaju prednost što s jedne strane rade bez kemikalija, ali i dalje mogu temeljito očistiti pod. S druge strane, roboti također mogu pročišćavati i filtrirati vodu. Stoga možete izvršavati razne zadatke u jednom koraku i ne morate koristiti jake deterdžente. Napokon, oni nisu optimalni za zdravlje i obično pružaju umjetno čistu vodu. Svi koji su pravilno očistili i održavali svoj bazen svjesni su učinaka sredstava za čišćenje ili klora.

I na kraju, ali ne najmanje važno, robot nudi velike pogodnosti u pogledu uštede vremena. Jer redovito i temeljito čišćenje bazena oduzima puno vremena. Nije bez razloga što mnoge tropske zemlje imaju zaposlenike koji čiste bazen. To samo po sebi pokazuje koliko je vremena potrebno da se pažljivo očiste. Osim poda, moraju se očistiti i zidovi bazena. U budućnosti ćete možda htjeti razmisliti o kupnji bazena bez trošenja puno vremena na njegovo čišćenje. Budući da takav robot za bazen nudi zaista dobre mogućnosti, možete brže i temeljitije očistiti bazen. Na kraju, jednostavno smjestite robota u bazen i pustite ga da radi svoj posao. U međuvremenu možete raditi i druge stvari kako želite i više ne morate sami raditi ovaj posao.

– Prednosti kućnih robota
Roboti za bazene Dolphin trenutno su najpopularniji izbor za robota za bazene. Budući da su roboti poznati po svojim visokim performansama, trajnosti i, uz to, posebno temeljitom čišćenju. Kada kupite Dolphin E25, dobit ćete posebno snažan robot koji je također izuzetno dobar za bazen veličine 10 x 5 metara. Naravno, model je pogodan i za manje bazene, ali ovaj model Dolphin može izvrsno i pouzdano očistiti veće bazene. Većina robota za bazene dizajnirani su za manje bazene, pa ovo može biti zanimljivo rješenje ako imate veći bazen ili ga samo planirate izgraditi.

Kako funkcionira robot bazena Dolphin E25?
Jednostavno stavi robota za bazen u vodu i uključi ga. Kako bi bilo posebno lako podići ga u bazen, uređaj je težak samo 6 kg. Nakon uključivanja, robot čisti pod i zidove. Snažne četke sa sustavom Active Brush uklanjaju prljavštinu koja se automatski filtrira. Robot se lako i bez daljnje pomoći kreće po gumenim potplatima.

Košaricu filtra možete kasnije isprazniti lako i redovito. Sve komponente dizajnirao je proizvođač da izdrže naprezanja i da se koriste što dulje. Robot za bazen ima struju i ima kabel od 15 metara koji je dio isporuke. Stoga vam je potrebna obližnja utičnica za robota i ne morate ga stalno iskopčavati kako biste napunili bateriju. Ciklus čišćenja s ovim modelom traje 120 minuta dulje od ostalih modela, tako da bez problema možete očistiti veći bazen.

Posebne značajke robota za bazene visokih performansi
Svakako vrijedi spomenuti da robot za bazen nije pogodan samo za čišćenje poda. Također može ukloniti tvrdoglavu prljavštinu sa zidova. Četke su dizajnirane za temeljito i brzo uklanjanje prljavštine s površina. Osim prljavštine, sustav filtracije uklanja i bakterije i alge iz vode. To je vrlo važno za dobru kvalitetu vode. Uz to, uređajem je vrlo jednostavno rukovati, ne morate čitati duge upute za uporabu prije nego što ga upotrijebite!

Kupite Dolphin E25 i poboljšajte kvalitetu vode
Kvaliteta vode temeljni je aspekt svakog bazena tako da se tijekom kupanja ne sakupljaju sve vrste bolesti. Obično je prilično naporan posao ako trebate redovito čistiti bazen kako biste uklonili prljavštinu, bakterije i gljivice. S robotom na bazenu ovaj je posao lakši jer robot osigurava filtraciju i ne treba koristiti dodatna pomagala ili sredstva za čišćenje. Na kraju postupka čišćenja dobivate čistu, filtriranu vodu, koja je također vrlo dobra za vaše zdravlje. Jer ako ste u bazenu koji još nije očišćen, lako se možete razboljeti, ali takav robot za čišćenje bazena sprječava ove opasnosti.

Važne informacije od robota bazena
Postoje neka razmatranja koja su važna pri kupnji bilo kojeg modela i koja ne treba zanemariti prije kupnje robota za bazen. Veličina bazena je posebno važna, ali presudnija kada kupujete robota za bazen. To je jedna od najvećih razlika između svakog modela, jer nisu svi roboti dizajnirani za bazen iste veličine. Stoga uvijek trebate provjeriti veličinu i druga svojstva bazena u pogledu oblika i materijala prije kupnje. Ovo je najlakši način za odabir pravog modela. Kada kupite robot Dolphin E25, dobit ćete snažnog robota koji možete koristiti za veće bazene. Osim čišćenja poda, ovaj robot čisti i zidove, što je vrlo velika prednost za posao. Opsežne značajke ovaj model izdvajaju od ostalih robota za bazene u seriji, a razlikuju se i u cijeni, što ovaj model čini nešto skupljim zbog ovih značajki.

Ključne činjenice: sažetak

-Čisti dno i zidove bazena aktivnom četkom
-Dvorazinski sustav filtra
-Duljina bazena: do 10 metara
-Pogodan i za nadzemne bazene
-Sadržaj soli do 0,5%
-Težina samo 6,3 kg
-Povrat vode bez prljavštine

Tehnički detalji:

-Proizvođač: Dolphin
-Opis modela: Model Dolphin E25
-Preporučeno do (približno): 10 x 5 m²
-Dimenzije (približno): 42,5 x 40,0 x 26,0 cm
-Težina (približno): 6,3 kg
-Daljinski upravljač: Nije uključen
-Postavke čišćenja: sustav aktivnih četkica
-Čišćenje: Pod / zid
-Navigacija: automatska
-Caddy: Ne
-Brzina cirkulacije (m3 / h): 15
-Sustav filtra: Dvorazinski: košara i uložak za filtar
-Duljina flotacijskog kabela: 15 m
-Temperatura vode: +6 ° C do +34 ° C
-Jamstvo
-Vrsta punjive baterije: mrežni pogon
-Uključeno u dostavu

• Transformator
• Kabel
• Košara za filtriranje

-Garancija!
-Cijena je izražena sa uključenim PDV-om!
-R1

Dodatne informacije

Težina 6.3 kg
Dimenzije 42.5 × 40 × 26 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROBOT ZA BAZEN-AUTOMATSKI USISAVAČ DOLPHIN E25”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)