MOTORNI PUHAČ LIŠĆA “HECHT 979”

385.00 (2,900.78 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

(Cijena u kunama:2900.78KN)
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: PUHLISC003 Kategorija: Oznake , , , ,

Opis

Hechtov dvotaktni motor

Volumen motora: 75,6 cm3

Vrsta motora: dvotaktni benzinski motor

Snaga :4.2 KS

Težina: 11,5 kg

Opis proizvoda:

HECHT 979 je moćan puhač s dvotaktnim motorom od 75,6 cm3 i 4,2 KS. Radna brzina motora je 7300 o / min što u kombinaciji s visokokvalitetnom turbinom daje snagu od 1490 m 3 zraka na sat. Rad s puhaljkom može proizvesti prašinu, tako da motor ima veliki i kvalitetan zračni filter koji značajno povećava njegov radni vijek. Za jednostavno pokretanje, rasplinjač ima ručno ubrizgavanje goriva i prigušivač.

Iako je snažan stroj, prikladna kombinacija modernih materijala dosegla je težinu od samo 11,5 kg. Da bi rad bio još udobniji, jedinica turbinske motora s sustavom protiv vibracija obješena je na nosivi okvir s trakama. Vibracije se ne prenose na stražnji dio rukovatelja, što uvelike smanjuje umor i moguću bol u leđima tijekom rada dulje. Okvir podrške ima mekanu ergonomsku podstavu na stražnjoj strani, a široke remenice su jednako podstavljene. Ove remeni su podesivi za smještaj bilo kojeg karaktera. Kada su trake ispravno podešene, težina stroja je savršeno raspoređena i stroj je vrlo udoban za nošenje.

Mlaznica za puhanje spojena je s strojem s fleksibilnim koljenom, smjer puhanja upravlja se ergonomskom ručkom. Nagib ručke na mlaznici je podesiv, tako da se može podesiti tako da ruka i zglob nisu umorni tijekom duljeg rada držeći ručicu u neugodnom položaju. Motor je opremljen bravom na motoru. Tako se brzina motora može izravno upravljati pritiskom okidača, a istodobno postavljanje konstantne brzine vrtnje motora može se postaviti prekidačem za zaključavanje.

HECHT 979, zahvaljujući svojoj izvedbi i modernom, promišljenom dizajnu, sigurno će postati dobar pomagač u svakom vrtu. Jednostavno puše lišće i prljavštinu čak i iz teško dostupnih mjesta ispod grmlja, zahvaljujući prilagodljivoj brzini i time glatkoj kontroli protoka, možete ga koristiti i za čišćenje cesta, pločnika ili pločnika.

PDV ukljucen u cijenu!

Dostava nije ukljucena u cijenu.

Garancije u trajanju od 24mjeseca!

 

Dodatne informacije

Težina 11.5 kg