INVERTERSKI APARAT ZA ZAVARIVANJE EXPERT NXWI-200A

159.00 (1,197.99 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: INVER002 Kategorija: Oznake , , , , ,

Opis

Najveći član nove obitelji Expert MMA inverterskih zavarivanja je NXWI200, uređaj s cijelim mostom koji koristi modernu IGBT tehnologiju. Napajanje za invertersko lučno zavarivanje dizajnirano je tako da dopušta upotrebu visoko-moćnog IGBT uređaja, pretvara frekvenciju 50 Hz i proizvodi veliku količinu istosmjerne struje pomoću PWM modulacije duljina impulsa, uvelike smanjujući težinu i domet glavnog transformatora uz povećanje učinkovitosti za 30%. Osim naramenica, ima i ručku za nošenje.

Naš uređaj ima sljedeće napredne funkcije za zavarivanje:

– VRD funkcija: Sigurnosna funkcija koja ograničava napon bez opterećenja prilikom zavarivanja u MMA načinu rada u okruženju s visokom vlagom (vlažno), što smanjuje vrijednost napona na sigurnu razinu, smanjujući tako rizik od nezgoda.
– Širok raspon napona: može raditi između mrežnog napona 160-250V, tako da se može koristiti na mjestima gdje mrežni napon fluktuira. Može se koristiti i s većinom generatora snage odgovarajuće snage (nije zajamčeno).
– Snaga luka: Automatsko podešavanje struje ovisno o duljini luka. Kad se elektroda stegne, ona povećava struju, ali ako luk postane duži, smanjuje se i struja tako da se elektroda može približiti radnom komadu, a da luk ne izlazi. To će rezultirati stabilnijim lukom.
– Hot Start: Ova funkcija olakšava paljenje luka na hladnom ili debelom radnom komadu povećavajući postavljenu struju prilikom paljenja luka. Time se izbjegavaju početne pogreške u vezivanju.
– Anti-stick: Elektroda se i dalje može zalijepiti, u tom slučaju će stroj za zavarivanje automatski smanjiti struju zavarivanja na minimalnu razinu kako bi se elektroda ohladila i lako bismo mogli odvojiti elektrodu od obratka.

– Vrsta pretvarača: IGBT
– Vrsta IGBT modula: Potpuni most
– Vrsta elektroda koje se mogu koristiti: Osnovna, kisela, rutilna prevlaka
– struja zavarivanja: 20-200A
– Učinkovitost: 85%
– Najveća potrošnja energije: 5,6kW
– Radni napon: 20,8-28V
– Napon u praznom hodu: 35-50V
– Promjer elektrode: Ø1.6-4.0mm
– Veličina: 28,5×13,5×20,5cm
– Pribor: Mobilni kablovi, štit za zavarivanje, žičana četka.

Kao dodatni pribor za uređaj preporučujemo našu CRAFT zaštitnu masku koji je zatamnjena na svjetlosni broj 6378. Svijetli za 0,5 sekundi, što pojednostavljuje i čini vaš rad sigurnijim. Cijena 299kn

Jamstvo u trajanju od 12mjeseci od dana kupnje.
Cijena je sa uključenim PDV-om.
Dostava nije uključena u cijenu .
R1.

Dodatne informacije

Težina3.6 kg
Dimenzije28.5 × 13.5 × 20.5 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “INVERTERSKI APARAT ZA ZAVARIVANJE EXPERT NXWI-200A”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)