HECHT-Infrasauna Essential 2 osobe

2,256.00 (16,997.83 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

(Cijena u kunama:16997.83KN)
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: INFRS002 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

-Napajanje 230 V / 50 Hz

-Ulazna snaga 2000 W

-Dužina 115 cm

-Širina 120 cm

-Visina 190 cm

-IR valna duljina ploča 5-15 μm

Opis proizvoda:

HECHT ESSENTIAL Infrasauna za unutarnju uporabu namijenjena 1 – 2 osobe. Sauna je opremljena ionizatorom zraka i svjetlosnom terapijom.

Sauna je napravljena od kanadske jele, s grijanjem 5 keramičkih tijela. Snaga saune je samo 2000 W, tako da se napajanje isporučuje iz uobičajene električne utičnice od 230 V / 50 Hz. Sauna će omogućiti svakome uživanje u sauni u bilo kojoj kući ili prostranom apartmanu. Unos saune je niži od onog konvencionalnog kotla, sušila za kosu ili željeza. Zagrijavaju se grijači keramike.

Korištenje keramičkih infracrvenih grijača donosi nekoliko prednosti, od kojih će većina za većinu korisnika biti niži operativni troškovi u usporedbi sa klasičnim saunama. Infrasauna se ne zagrijava do visoke temperature zraka. Čim uključite grijalice, možete koristiti saunu, imate maksimalno vrijeme za kratak, mlaki tuš. Trajanje toplinskih elemenata je stoga praktično ograničeno samo na trajanje saune, što je oko 30 do 45 minuta. Toplina se prenosi zračenjem od grijača do površine tijela. Osim toga, to će osigurati da tijelo bude polagano i ravnomjerno zagrijano, što nije samo korisno za zdravlje, nego i za osobe koje ne mogu koristiti saunu zbog zdravstvenih razloga.

Korisni vijek keramičkih grijača je oko 8000 sati. Dakle, ako koristite saunu tri puta tjedno 30-45 minuta, grijač će trajati i do 60 godina!

Sauna je izrađena od kanadskog drveta, također poznatog kao tsuga ili hemlock. Ovo drvo ne proizvodi nikakav miris, ne sadrži smolu koja bi mogla popustiti toplinu.

Visina saune je 190 cm, ali da bi se mogli montirati potrebno je da visina stropa u sobi bude najmanje 210 cm. Sklapanje je vrlo jednostavno. Zidovi su spojeni kopčama, samo stavite rubove i pričvrstite kopče. Sva ožičenja već su spremni na zidovima, pa samo spojite pripremljene priključke prema uputama. Dvije osobe pripremaju saunu za 20-30 minuta.

Postavljanje temperature i vremena obavlja se na jasnoj upravljačkoj ploči. Raspon temperature može se odabrati između 30 i 60 ° C. Toplinske ploče koriste načelo sunčevog zračenja i pružaju toplinu. Ploče za grijanje su dizajnirane tako da proizvode direktno dugo-valno infracrveno zračenje iz potrošene energije. Ovaj proces uzrokuje otpuštanje topline i ima mnoge prednosti u odnosu na konvencionalno grijanje (finska sauna), koja djeluje na principu dijeljenja topline iz zagrijanog zraka. Na primjer, ne postoji cirkulacija zraka i neravna raspodjela temperature, što poboljšava toplinsku udobnost i može se zagrijati na nižu temperaturu. Ova je značajka jedan od mnogih čimbenika uštede energije.

LIGHT TERAPY

Svjetlosna terapija datira iz drevnih egipatskih vremena. Učinci svjetlosti na tijelo se razlikuju uglavnom prema valnoj duljini svjetlosti – boji svjetlosti. Crveno svjetlo prodire duboko u tkiva, ima analgetsko, biostimulirajuće i protuupalno djelovanje. Plava svjetlost je zarobljena u površinskim tkivima, pa su njezini učinci najviši u dermatologiji (koži). Zeleno svjetlo prvenstveno djeluje na postizanje psihološkog blagostanja. Žuto svjetlo pogodno je za pomlađivanje, ima pozitivan učinak na metabolizam.

AIR IONIZER

Ionizator zraka “zagrijava” kontaminirani zrak ionizacijom s negativno napunjenim ionima. Ionizirani zrak ima iste efekte iscjeljivanja poput zraka u šumi ili morskom zraku. Pomaže alergijama, smanjuje poteškoće s disanjem, poboljšava cirkulaciju krvi, pozitivno utječe na depresiju i jača imunitet.

INFRACRVENO ISIJAVANJE I NJIHOVI POSTIĆNI UČINCI NA LJUDSKOM ORGANIZMU

Djelotvorna detoksikacija organizma

Sauning u infrasaUNI pomaže uklanjanju teških metala, topljivih toksina i toksina sadržanih u znoju kroz kožu. I to je brže i učinkovitije od bilo kojeg drugog tretmana ili vježbanja. To uključuje, na primjer, arsen, benzen, kadmij, nikal, bakar, mangan, olovo, natrij, živa, anestetika, lijekovi, kolesterol, nikotin, klorid i kiseline,

Posuda u Infrasauni!

Nakon sauna možete izmjeriti čak i nekoliko kilograma manje, ali budite svjesni da potkožna masnoća ne otapa toplinu. Tijelo, međutim, troši oko 0,6 kilokalorija energije kada potroši jedan gram znoj. Dok se u klasičnoj finskoj sauni sastoji od 95-97% vode, to je samo 80% do 85% infrasaune. Ostatak čine masne stanice i zagađivače. Zbog toga ćete u infrasauni eliminirati 10% više zagađivača nego u klasičnoj finskoj sauni. Na primjer, možete spaliti do 600 kilo kalorija u 30 minuta.

Smanjenje stresa

Naš trenutni stil života postavlja velike zahtjeve na našu izvedbu. Iscrpljenje prirodne obrane često dovodi do preopterećenja tijela i stresa. Kada koristite infraskuzu, krvne kapilare se šire, što može poboljšati cirkulaciju krvi, čime se eliminira stres.

celulit

Sauna je jedan od načina borbe protiv celulita. Ipak je potrebno kombinirati s naknadnom primjenom posebnih gelova, s masažama, s limfnim dreniranjem i obrokom.

Čišćenje i obnavljanje kože

Toplina oslobađa pore i čisti kožu. Kada je u pitanju sauna, koža postaje krvno zasićena. Redovita uporaba infrasaune olakšava poremećaje kože kao što su akne, osip, ekcemi i psorijaza, te mogu postepeno ublažiti ožiljke. S druge strane, veliki rizik od čestog korištenja saune je stvaranje proširenih vena.

Oslobađanje boli

Možete ukloniti ili barem ublažiti simptome artritisa, osloboditi svoje tijelo od grčeva mišića, bolove u vratu i leđima te ubrzati proces ozdravljenja manje ozbiljnih ozljeda. Jačanje imunološkog sustava Sauning uzrokuje kratko povećanje tjelesne temperature za 0,5 do 1,5 ° C. Kao rezultat povećanja tjelesne temperature, virusi i bakterije ubijeni su ili barem zaustavljali njihovu proliferaciju. Kao rezultat redovitih sauna, imunološki sustav je ojačan.

PDV ukljucen u cijenu!

Dostava nije ukljucena u cijenu.

Garancije u trajanju od 24mjeseca!

 

 

Dodatne informacije

Težina 129 kg
Dimenzije 115 × 120 × 190 cm