ROBOTSKA KOSILICA HECHT-5600

597.00 (4,498.10 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: RKOS003 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Ako želite imati savršen travnjak u blizini kuće, to također znači da ga redovito kosite. Neumorni i stalno ponavljajući rad. Robotska kosilica HECHT 5600 to može učiniti za vas, što vam može uštedjeti nekoliko sati rada tjedno. Sve što trebate je ispravno postaviti u skladu s uputama, postaviti stanicu za punjenje i odrediti prostor u kojem će raditi s kabelom. Sama ugradnja ne treba više vremena nego košenje travnjaka normalnom kosilicom i time vaš rad završava. Kosačica tada redovito izlazi kako bi se brinula za travnjak u postavljeno vrijeme. Čim sustav kosilice otkrije da je energija u bateriji opasno pala, kosilica će se automatski vratiti na stanicu za punjenje. Nakon punjenja nastavlja s radom. Opremljen je senzorom za kišu, tako da može prekinuti i odgoditi rad ako pada kiša. Zahvaljujući činjenici da kosilica može kositi praktično svakodnevno, travnjak ne trpi udarce udarnom košnjom i uspijeva bolje. Sitni komadi stabljike koje kosilica odreže, a zatim djeluju kao mulch, služeći kao gnojivo. U isto vrijeme, od košnje se ne stvara nikakav otpad.

Kosilica je protiv krađe zaštićena PIN kodom. Bez njegovog znanja, kosilica se ne može pokrenuti, pa je kosilica neupotrebljiva za lopove. Potpuno skrivena ispod kosilice, glava se okreće s tri noža, što bi moglo biti opasno kada se kosilica podigne ili prevrne. Stoga je stroj opremljen senzorima koji osiguravaju da se noževi odmah zaustave kada se kosilica podigne. U ostalim nepredviđenim situacijama, kosilica je opremljena velikim gumbom na gornjem poklopcu koji se također može zaustaviti u bilo kojem trenutku. Ciklus punjenja traje 80 minuta, nakon čega kosilica može raditi oko 60 minuta. Visina rezanja može se postaviti od 20 do 60 mm. Kosilica može podnijeti nagibe do nagiba od 35%, što odgovara 20 °.
Senzor za kišu – kosilica automatski odgađa košnju ako pada kiša
Automatsko punjenje – ako kosilica primijeti nisku razinu napunjenosti baterije, automatski će se vratiti na stanicu za punjenje
PIN zaštita protiv krađe – nakon krađe nitko neće pokrenuti kosilicu bez da zna PIN. Kosilica je na taj način neupotrebljiva za lopove, čime se smanjuje rizik od krađe.
Apsolutno sigurno – noževi su potpuno pod pokrovom, odmah se zaustavljaju ako se kosilica podigne ili prevrne
Veliki gumb za trenutno zaustavljanje.

Maksimalna preporučena površina za košnju je tada 500 m2. Kosilica ostavlja kositi u programiranim intervalima, što korisnik može postaviti tako da ga kosilica ne ometa u vrtu.

Isporuka kosilice uključuje bazu za punjenje, izvor za punjenje, bateriju, 140 m kabela za definiranje područja košnje i zaključavanje igle za učvršćivanje baze.

parametri
Maksimalni uspon (%) 35
Maksimalni nagib (°) 20
Preporučena površina za košnju do 500 m2
Vrsta pogona Baterija
Težina (kg) 8.2
Radna širina (cm) 18
Visina dizanja max (mm) 60
Visina hoda min (mm) 20
Dizajn plastičnih šasija
Napon baterije (V) 28
Kapacitet baterije (Ah) 2
Akumulator – tip Li-ion
Približno vrijeme punjenja (min) 80
Vrijeme punjenja (min) 60
Mulčenje Da
Centralno podešavanje visine Da
Dimenzije paketa (mm) 780 x 510 x 330

Jamstvo u trajanju od 24mjeseca od dana kupnje.
Cijena je sa uključenim PDV-om.
Dostava nije uključena u cijenu .
R1.

Dodatne informacije

Težina8.2 kg
Dimenzije78 × 51 × 33 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROBOTSKA KOSILICA HECHT-5600”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)