ROBOT ZA BAZEN-AUTOMATSKI USISAVAČ DOLPHIN E20

995.00 (7,496.83 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

(Cijena u kunama:7496.83KN)

BESPLATNA DOSTAVA !!!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: ROZABA005 Kategorije: , , Oznake , , , , ,

Opis

Kupnja Dolphin E20 znači da bazen možete koristiti u bilo kojem trenutku, a da ne morate puno čistiti. Bazen je posebno osjetljiv na gljivice, bakterije i alge uzrokovane kremama za sunčanje i losionima. Ta se onečišćenja ne talože samo na dnu bazena već i na zidovima. S Dolphin E20 svi vlasnici bazena na sigurnom su jer robot jednim dodirom gumba brzo i temeljito čisti unutrašnjost bazena. Nečistoća se usisava putem priključenog sustava filtra i bazen je brzo spreman za upotrebu.

Za čišćenje manjih bazena:
Ako si možete priuštiti mali bazen u vlastitom vrtu, rado ćete koristiti Dolphin E20. Riječ je o visokokvalitetnom i modernom bazenskom robotu koji s poda uklanja bakterije, alge i ostale čestice nečistoće. Ni tvrdoglava prljavština robotu bazena ne predstavlja problem, pa ga je lako ukloniti.

Zbog male težine, s robotom za bazen Dolphin E20 relativno je jednostavno rukovati. Idealno za male bazene, iako se može koristiti u raznim bazenima. Njegova mala težina olakšava transport na razna mjesta, tako da prijatelji i poznanici također mogu imati koristi od robota. Kako bi se omogućilo temeljito čišćenje, pri kupnji Dolphina E20 treba voditi računa da ne prelazi veličinu bazena od 50 četvornih metara. Ne samo da učinkovito čisti pod bazena, već i zidove na koje se lako možete popeti. Zbog brojnih prednosti, sve više i više vlasnika bazena želi kupiti robota za bazen Dolphin.

Jednostavno čišćenje košare:
Mrežasta košarica se lako i brzo uklanja i lako čisti. Nakon čišćenja mrežaste košarice, robot se može ponovno koristiti za učinkovito i temeljito čišćenje bazena i uklanjanje prljavštine.

Jednostavan za korištenje:
Robot Dolphin E20 lagan je i jednostavan za upotrebu. Proizvod se može fleksibilno koristiti u različitim bazenima i može se učiniti po potrebi. Robot se lako može podići. Dostava na bilo koje mjesto je također moguća i jednostavna za izvođenje.

Recirkulacija vode:
Recirkulacija vode dio je moderne opreme robota Dolphin E20 i bit će brza i bez nečistoća.

Učinkovito čišćenje bazena:
Modernim i visokokvalitetnim robotom Dolphin E20, mali bazeni mogu se očistiti od algi, bakterija i drugih onečišćenja. Uređaj je vodootporan i bez dodatnih problema može podnijeti količinu vode. Novo razvijeni robot otkriva tvrdoglavu prljavštinu pod vodom i odmah je uklanja.

Sustav filtra:
Sustav filtera za robote Dolphin E20 jednostavno je i temeljito očistiti. Odozgo je posebno fiksirana poluga koja omogućuje uklanjanje i čišćenje filtarskog sustava. Kako bi se osiguralo da aparat radi savršeno, čišćenje se mora redovito provoditi.

Učinkovit sakupljač nečistoće:
Robot Dolphin E20 sposoban je otkriti i prikupiti i manje i veće onečišćenja. U bazenu je potreban učinkovit sakupljač nečistoće, jer će tako vaš bazen biti nečistoće.

Objašnjenje vrste čišćenja:
Robot za bazene Dolphin E20 učinkovito i trenutno čisti male bazene. Aktivne četke osiguravaju lako prepoznavanje onečišćenih površina i odmah uklanjaju nečistoće. Dupin E20 pažljivo čisti alge i bakterije, kao i vodene površine i zidove, tako da u vašem bazenu nema mrlja i drugih onečišćenja. Novo razvijeni sustav čišćenja CleverClean Scan-System osigurava brzo otkrivanje nečistoće, tako da se pod može brzo i učinkovito očistiti. Ostale značajke Dolphin E20 uključuju aktivnu funkciju četke. Mogu se koristiti, na primjer, za uklanjanje bakterija i algi. Navigacija je jednostavna za upotrebu. Na zaslonu se pojavljuju razne funkcije koje korisnik može odabrati prema potrebi. Priložene upute za uporabu pružaju informacije o korištenju modernog robota Dolphin E20.

Kupite Dolphin E20 i uštedite puno vremena:
Bazen u vrtu ili u podrumu i dalje je luksuz u Hrvatskoj, što se ne smije podcijeniti. Čišćenje bazena oduzima puno vremena, pa takav robot može biti vrlo dobar izbor. Iz tog razloga u mnogim drugim zemljama postoji zanimanje čistaća bazena. Naravno, ne uzalud, jer bazen treba redovito čistiti, a vodenu površinu također treba očistiti od prljavštine. I na kraju, ali ne najmanje važno, dobro je i da se voda filtrira i očisti od prljavštine i bakterija. Tko se brine o bazenu, košta puno novca, a ako sami napravite ovaj posao, može vam trebati puno vremena.

Velika prednost robota za bazene Dolphin serije je u tome što mogu automatski očistiti bazen bez puno pažnje. Na taj se način vi ili drugi članovi kuće možete redovito osvježavati u bazenu ili, ovisno o njihovoj veličini, plivati ​​u bazenu. Istodobno, bez trošenja puno vremena na čišćenje i odricanje svog slobodnog vremena zbog toga. Jer posebno u ljetnim mjesecima, vrlo je važno da se bazen zaista čisti svaki dan, a ne samo povremeno. Inače, alge, bakterije, gljivice i druge onečišćenja mogu brzo napasti bazen i unutrašnjost bazena više neće biti zdrava. Ako kupite Dolphin E20, više se ne morate brinuti o čišćenju bazena i u tu svrhu možete izravno koristiti robota za bazen.

Kako funkcionira robot bazena Dolphin E20?
Pogotovo u vezi s bazenom, važno je da voda uvijek bude čista, jer onečišćena voda može brzo dovesti do bolesti. Vrijeme čišćenja je oko dva sata i sjajno je to učiniti ujutro prije korištenja bazena ili navečer nakon upotrebe. Cijeli bazen bit će higijenski očišćen, tako da će pod i zidovi biti očišćeni od prljavštine i krhotina, a bazen će biti što ugodniji. Robot za bazen opremljen je integriranim sustavom filtra koji osigurava pouzdano usisavanje nečistoće. Bilo da ima manjih čestica ili većih onečišćenja, one se usisavaju i sakupljaju u mrežasti spremnik. Voda će ponovno biti čista i može se koristiti bez ograničenja. Robot bazena Dolphin E20 čisti se nasumično. Neovisno se kreće u bazenu, tako da nijedno područje nije izostavljeno. Čim protekne vrijeme čišćenja, uređaj se automatski isključuje i može se izvaditi iz vode.

Kupite Dolphin E20 – Poboljšajte kvalitetu vode:
U mnogim je bazenima i bazenima kvaliteta vode lošija nego što bi se moglo očekivati. Gljivične infekcije ili problemi s kožom česte su posljedice bazena, koje se zapravo mogu izbjeći redovitim čišćenjem bazena. Uz nedostatak pročišćavanja i filtriranja vode, ulogu igra i često vrlo intenzivna upotreba deterdženata. Budući da kemijska sredstva za čišćenje mogu osigurati apsorpciju bakterija i čestica nečistoće u vodi, ali ta sredstva za čišćenje nisu dobra za kožu i mnogim ljudima stvaraju probleme. S robotima u bazenu kupanje ili osvježavanje u bazenu opet može biti užitak i ne može izravno dovesti do zdravstvenih problema.

Jedna je značajka temeljito čišćenje bazena bez dodatnih kemijskih sredstava za čišćenje. Robot za bazen s četkama i sofisticirani sustav filtra može osigurati da voda bude uistinu čista i bez nečistoća. Filtrira vodu na takav način da se uklanja iritantna i štetna prljavština i ne uzrokuje bolest. Spremnik u kojem se skuplja nečistoća mora se, naravno, redovito čistiti, ali čestice prljavštine u vodi više nisu problem. Zahvaljujući sustavu filtracije visokih performansi, robot može lako filtrirati štetne čestice iz vode. To je jedini način da kupanje u bazenu osvježite i tako korištenje bazena ne predstavlja nikakvu zdravstvenu opasnost. Napokon, ovo je vrlo važno jer bolesti, alergije ili osipi znatno pogoršavaju raspoloženje nakon upotrebe bazena i znače da se bazen rijetko ili uopće ne koristi. Uz pomoć robota za bazen možete uživati ​​u vrlo dobroj kvaliteti vode i više ne morate izbjegavati bazen zbog infekcija i bolesti.

Posebnosti robota za bazene visokih performansi, Dolphin E20
Značajke robota bazena visokih performansi nesumnjivo leže u njegovom integriranom sustavu filtracije. Ovisno o željenom rezultatu čišćenja, mogu se koristiti dvije vrste filtara. Da bi filtri bili zamjenjivi, robot bazena mora biti opremljen umetkom za filtar. Bilo u slanoj ili kloriranoj vodi, robot za bazen može se koristiti odvojeno. Međutim, mora se uzeti u obzir kvaliteta vode kako se ne bi pogoršale performanse.

Također je vrlo korisno očistiti ne samo pod bazena već i zidove bazena. Opremljen je s dva gumena potplata koji omogućuju uređaju sigurno kretanje u bazenu. Osim toga, ima inteligentan navigacijski sustav tako da se lako možete kretati unutar bazena, tj. Duž poda i zidova. Sve čestice i ostaci prljavštine uklanjaju se sustavom filtra, tako da je bazen ponovno dostupan za dva sata. Još jedna posebna značajka robota za bazen Dolphin E20 leži u njegovom području primjene. Također je sposoban za čišćenje stepenica dubine od najmanje 45 centimetara. Međutim, ovisno o konstrukciji stuba, ne postoji jamstvo da će stepenice biti savršeno čiste.

Kupite Dolphin E20 – Izvrsno rješenje za veće bazene:
Robot za bazene serije Dolphin također je pogodan za veće bazene. Mogu biti velike do 10 x 5 metara. Naravno, robot se može koristiti i u manjim bazenima, ali ako kupite Dolphin E20, možete ga koristiti i za veće bazene. Za vrlo male bazene možete upotrijebiti i robota za bazen koji ima nešto manje snage i zbog toga je nešto jeftiniji. Napokon, cijena obično igra ulogu u kupnji kućnog robota i to se ne smije zanemariti.

U osnovi, prilikom postavljanja proračuna bazena robota, uvijek biste trebali razmotriti što trebate i koje značajke ima robot. Za bazen veći od 10 x 5 metara, performanse robota nisu dovoljne. Međutim, većina privatnih bazena vjerojatno neće biti veća od spomenutih. Pri odabiru robota za bazen uvijek je važno točno znati što robot zna i za koju vrstu bazena može služiti.

Kupite robota za bazen i otkrijte pravilno čišćenje:
Ako kupujete Dolphin E20, pogledajte točno što ovaj robot može očistiti. To se odnosi na sve robote u bazenu, jer su na ovom području najveće razlike koje se ne smiju zanemariti. Mali roboti, koji su također prilično jeftini, obično samo pod čiste i filtriraju vodu, kao i mogućnost filtriranja iz nečistoće i bakterija. Dolphin E20 ne samo da čisti pod, već i uklanja prljavštinu sa zidova i vrlo je temeljit. Da bi to učinili, zidovi moraju biti glatki i ne smiju biti nagnuti ili nestabilni. Inače, čišćenje može biti teže.

Dakle, kada kupujete ovog robota za bazen, ne morate brinuti o čišćenju poda, zidova ili vode. Ta su područja čista i spremna za plivanje nakon uspješnog ciklusa čišćenja koji istodobno može trajati do 120 minuta. Ovaj model, za razliku od E25, ne čisti površinu vode. U tom slučaju morate sami očistiti površinu vode i riješiti se lišća, prljavštine i drugih stvari. Ako također želite da se površina vode očisti, razmislite o kupnji drugog robota za bazen.

Kupite Dolphin E20 – Što treba uzeti u obzir prilikom kupnje:
Kada kupujete Dolphin E20, važno je prvo uzeti u obzir veličinu bazena. Idealno za bazen do 50 četvornih metara, tj. 10 x 5 metara. Ciklus čišćenja traje oko dva sata, tako da se mali bazen, uključujući pod i zidove, može higijenski očistiti. Oblik bazena ne igra veliku ulogu jer se može koristiti u raznim oblicima bazena, poput betonskih ili PVC bazena ili vrtnih bazena.

Primjenjivost u različitim vodenim područjima vrlo je povoljna. Bez obzira je li klor, sol ili PH, vrsta vode nema utjecaja na robota u bazenu, Dolphin E20. Međutim, za optimalne performanse čišćenja treba uzeti u obzir različite vrijednosti.

Slana voda: Slanost do 5%
Temperatura vode: između 6 i 34 ° C
pH: između 7 i 7,8

Pridržavajući se ovih vrijednosti, Dolphin E20 svojim visokim performansama može postići potpuno čist bazen.

Budući da je robot za bazen također alat koji čisti zidove, važno je da zidovi budu izuzetno stabilni, pogotovo ako imate vrtni bazen. Ako zidovi nisu stabilni, nije uputno koristiti Dolphin E20, jer će to spriječiti robota da spasi zidove.

Parametri, karakteristike:

-Lako je ukloniti i očistiti košaru filtra.
-Uređaj je vrlo lagan i jednostavan za upotrebu.
-Izuzetak brzo ispuštanje vode.
-Čišćenje poda i zidova do vodene linije
-Aktivna četka koja uklanja alge, bakterije.
-Učinkovit i jednostavan za korištenje filtarskog sustava.
-Učinkovito sakuplja i najfinije i najveće smeće.
-CleverClean Scan-System: učinkovita izvedba navigacije i čišćenja
-Četka, usisavač i filtar nečistoća
-Čišćenje poda i zida bazena sve do vodene linije
-Praktičan, jednostavan za uklanjanje i jednostavan za čišćenje koš za filtre
-Aktivna PVC četka
-Mala, lagana i jednostavna za upotrebu
-Niska potrošnja energije
– Automatski se isključuje na kraju svakog ciklusa
-Izbjegava prepreke

Tehnički podaci:

– Električna zaštita – usisavač: IP 68
– Električna zaštita – transformator: IP 54
– Primarni napon: 230/50 V / Hz
– Sekundarni ulazni napon: 24 V DC
– Preporučena duljina bazena: 10 m
– Preporučena maksimalna veličina bazena: 10 x 5 m
– Duljina kabela: 12 m
– Vrijeme ciklusa: 2 sata
– Kapacitet usisa: 17 m3 / sat
– Finoća filtra: 70 µ (mikrona)
– Radna temperatura vode: 6-34 C
– Potpuno čišćenje poda i bočnih zidova
– Težina: 6,5 Kg
-Garancija!
-Cijena je izražena sa uključenim PDV-om!
-R1

Cijena: 7.499 kn ~ 991 €

 

Dodatne informacije

Težina 6.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROBOT ZA BAZEN-AUTOMATSKI USISAVAČ DOLPHIN E20”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)