Kombinirana freza sa dodatkom za košnju RURIS 7500CRT DOSTUPNO ODMAH !

13,999.00 kn Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

Opis

RURIS kopačica-freza 7500CRT namijenjena je za rad u vrtovima i ratarskim kulturama dimenzija preko 3.000 m.
Također prednji sustav za košnju CRT 570 sa bubnjastom kosom čini ovaj stroj jedinstvenim na tržištu jer ga možete korititi za pripremu tla, sadnju te košnju visoke i niske trave te korova u voćnjacima i livadama.

Kućište mjenjača je od modularnog lijeva, otporno na udarce i mehaničko trošenje. Za razliku od klasičnih kopačica Ruris 7500CRT se može koristiti sa nizom priključnih alata za obradu tla. Primjerice: plug, kultivator, prikolica, sijačica i bubnjasta kosa. Prijenos od motora do mjenjača je izveden s dva remena sa zatezačem.

RURIS 7500CRT kopačica omogućuje sve vrste pribora za poljoprivredne radove, pribor koji je naveden u RURIS kompatibilnom popisu proizvoda.
Kućište mjenjača ne zahtijeva posebno održavanje i može se koristiti na svim grupama tla. Omogućuje uporabu profesionalnog pluga na dubini od 290 mm – za jesensku obradu ili druge vrste brazda. Odlikuje se robusnošću i inovativnim vanjskim dizajnom te karakterističnim LED svjetlima za ugodniji rad u sumrak ili rano jutro.
Sve kopačice imaju karakteristike prijenosnog sustava, vuče (pogonska osovina) na koju su vijcima pričvršćeni transportni kotači ili kopači (ovisno o njihovoj uporabi). Sve kopačice su prvenstveno namijenjene za funkciju kopanja uz pomoć originalnih nastavaka iz ponude koje se pričvršćuju vijcima na pogonsku osovinu.
Na bilo kojoj vrsti kormila možete montirati dodatke koji rade isključivo vučom i ne zahtijevaju odobrenje proizvođača za njihovu ugradnju.

Napomena:

Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru i mjenjaču te vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palate Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora.

Model:RURIS 7500CRT

-Motor:General Engine
-Tip motora:4-taktni
-Snaga:7 KS
-Obujam motora:208 ccm
-Sustav paljenja:Elektronski
-Pokretanje:Manualno
-Osvjetljenje:LED
-Mjenjač:Comfort
-Tip prijenosa:Remen i lanac
-Kutija prijenosa:Aluminijska
Brzine:2 naprijed + 1 nazad
Širina kopanja:560 – 830 mm
Dubina kopanja:max 290 mm
-Gorivo:Benzin
-Spremnik goriva:3 l
-Prosječna potrošnja goriva:1 l/h
-Spremnik ulja motora:0,6 l
-Spremnik ulja za prijenos:1,5 l
-Težina:80 kg

Jamstvo u trajanju od 24mjeseca od dana kupnje.
Cijena je sa uključenim PDV-om.
Dostava nije uključena u cijenu .
R1.

Cijena: 1.778,35 € / 13.399 kn

Dodatne informacije

Težina 80 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kombinirana freza sa dodatkom za košnju RURIS 7500CRT DOSTUPNO ODMAH !”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.