Akcija!

Dječji električni quad Hecht-56800 800w

709.00 (5,341.96 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

(Cijena u kunama:5341.96 KN)
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: DJECIGR002 Kategorija: Oznake , , , , ,

Opis

HECHT 56800 je mali akumulatorski quad bike dizajniran za aktivnosti u slobodno vrijeme. Sjajni “spider” dizajn zajedno s robusnim prednjim okvirom daje quad bike agresivan izgled.Iako je pogonjen s električnim motorom na bateriju, to je relativno brz motor koji može lako razviti brzinu do 20 km / h. Električni pogon je sasvim tiho, bez emisija, tako da nema problema da radi i na mnogim mjestima gdje je uporaba strojeva s motorima s unutarnjim izgaranjem je zabranjeno.

Tipka prekidača koristi se kao glavna sklopka. To osigurava da se quad bike, na primjer, neće koristiti djeca bez prisustva odrasle osobe. Da bi se to učinilo još sigurnijim, drugi ključ može postaviti limitator brzine do min. brzina 8 km / h. Bez ovog drugog ključa ograničenje se ne može isključiti kako bi se osiguralo da neiskusni vozač može proizvoljno povećati brzinu.Quad je opremljen disk kočnicama, prednje i zadnje kočnice kontroliraju pojedinačno poluge na upravljaču. Prednja kočnica je opremljena bravom, tako da možete zaključati quad kad parkirate.Quad bike opremljen je prednjim prednjim i zadnjim svjetlima, ali nije namijenjen za vožnju na javnim cestama. Kotači s grubim profilom gaznoga sloja osiguravaju dobar prodor terena. Dva stražnja kotača su pogonjena, ali nisu diferencirana. Kod vožnje na grubim i čvrstim površinama, kao što su beton i asfalt, potrebno je predvidjeti da okretanje ne mora biti precizan. Međutim, učinak na okretanje je minimalan.Stražnja osovina je opružena kao cjelina, prednji kotači su pričvršćeni na odvojenim rukama. Krutost prigušivača je podesiva.

Quad pokreće motor od 800 W koji napaja akumulator od 36 V, 12 Ah. Vrijeme punjenja s punjačem u paketu je od 6 do 8 sati. Doseg po punjenju iznosi do 18 km, ovisno o teretu i terenu. Naravno, raspon je također pod utjecajem uporabe svjetala ili stila vožnje. Maksimalna brzina je do 20 km / h, pri čemu se ograničenje smanjuje na oko 8 km / h.

Parametri:

-Motor električni 36 V, 800 W

-Dužina 59 cm

-Širina 60 cm

-Visina 110 cm

-Olovna-akumulatorska baterija 36 V, 12 Ah

-Prednji / stražnji kotač / disk kočnice

-Vrijeme punjenja 8 h

-Raspon po jednom punjenju od 13 do 18 km

-Težina 43 kg

-Promjer kotača Prednji / stražnji (tin) 6 “/ 6”

Brzina 20 – 25 km / h

Cijena je izražena sa PDV-om.

Jamstvo 2 godine!

Dostava nije uključena u cijenu proizvoda

Dodatne informacije

Težina 43 kg
Dimenzije 59 × 60 × 110 cm