Benzinski agregat HECHT-GG1300

199.00 (1,499.37 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

(Cijena u kunama:1499.37KN)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: GEN014 Kategorija: Oznake , , , ,

Opis

Hecht GG 1300 generator koristi se u raznim radionama, gradilištima, zemljištima, vikendicama, kamp prikolicama, rad na terenu, te gdje god je potrebno napajanje raznih električnih uređaja i nema mogućnosti priključka na standardne izvore napajanja.

Uređaj je opremljen AVR sustavom regulacije elektronskog napona što omogućuje poboljšani u izlaznom naponu generatora. Elektronska stabilizacija napona AVR omogućava napajanje osjetljivih elektronskih aparata.

Generator ima AVR sustav i primjenjuje se za opskrbu električne i elektroničke opreme. Koristi se u kući i uredu za hitno napajanje; računala, monitora, telefonskih centrala, servera, televizora, hladnjaka i ostalih sličnih uređaja. AVR sistem je siguran sistem za napajanje te vrste uređaja.

Uređaj pokreće četverotaktni motor s unutarnjim izgaranjem kapaciteta 87 cm3 i snage od 2,4 KS. Dizajniran je s jednom standardnom utičnicom 230v i 12v,. Opremljen je sa zaštitom od opterećenja i voltmetrom koji prikazuje trenutno stanje napona. Motor je postavljen unutar metalnog okvira u kojem se nalaze jastuci i amortizeri. Sustav amortiziranja uzrokuje mirnoću i stabilnost aparata.

Motor je opremljen senzorom ulja koji ne dopušta rad u slučaju niske razine ulja. Uređaj ima sistem hlađenja za kontinuirani rad. Veliki rezervoar od 5,2 l osigurava kontinuirani rad.

Kućište ima ručku za lakši transport uređaja. Svi dijelovi motora, poput startera, zračnog filtera i kontrole nalaze se na bočnoj strani uređaja, radi lakšeg pristupa korisnika.

Karakteristike:

-motor snage 2,4ks.

-motor četverotaktni OHV.

-max. izlazna snaga pretvarača 1 kw.

-konstantna izlazna snaga pretvarača 900 w.

-1 utičnica za 230v.

-1 priključak 12v.

-glasnoća 93dB

-težina 27 kg.

-spremnik goriva zapremine 5,2l.

– 230v / 11,3 A

– 12v / 8,3 A

-Jamstvo 24 mjeseca!

-Cijena je izrazena sa ukljucenim PDV-om.

-R1.

-Dostava nije ukljucena u cijenu proizvoda.

Dodatne informacije

Težina 27 kg