STAKLENIK “HECHT-GARDENER I.”

516.00 (3,887.80 kn) Cijena je izražena sa uključenim PDV-om

(Cijena u kunama:3887.80KN)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: VRTKUC010 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Staklenici sa odličnim toplinsko izolacijskim svojstvima izrađeni od aluminijskih profila s periferno umetnutim polikarbonatnim pločama. Savršeno i jednostavno rješenje za svakoga tko se želi baviti uzgojem biljaka, povrća ili voća tijekom cijele godine. Staklenik je izgrađen od pet modula, a njegova površina je 7,75 m2. Opremljen sa kliznim vratima za jednostavan unos i četiri ventilacije, pop-up prozora.

Čvrsta i lagan dizajn.

Okvir je izrađen od aluminijskih profila, koji se ističu po svojoj maloj težini i dugom vijeku trajanja gotovo bez održavanja. Osim toga, oni ne korodiraju, što je osobito važno u održavanju klime unutar staklenika. Uz jednostavnu instalaciju, možete izbjeći teške radove. Aluminijska konstrukcija ima moderan oblik i jednostavna je za čišćenje. Staklenik će postati ne samo koristan objekt, već i estetski dodatak vašem vrtu.

Kvaliteta ploče s UV filtrom

Stakleničke plombe su izrađene od Rexalonu – 4 mm debljine polikarbonata isključivo od granula od njemačke tvrtke Bayer. Stoga ni na koji način ne sadržavaju nečistoće i ne smanjuju unos svjetlosti. Polikarbonat je dizajniran za korištenje u zemljama Europske unije. Ploče odbacuju sunčevo zračenje (80%) bez preopterećenja strukture. Vanjske strane su opremljene UV filterom koji štiti biljke od štetnih sunčevih zraka. U usporedbi s tradicionalnim staklenicima uveliko se ističu po svojoj fleksibilnosti i snazi.

Jednostavna instalacija

Staklenik može biti sklopljen kod kuće i bez posebnog alata ili posebnog znanja. Aluminijski okvir može biti sklopljen uporabom standardnih alata i dovoljno je dvoje ljudi za montažu.

-Debljina aluminijskih profila: 1,2mm.

-Debljina polikarbonatskih ploča: 4mm.

-Dimenzije: 310cmx250cmx190cm.

-Jamstvo 2 godine.

-Cijena je izražena sa uključenim PDV-om.

-R1.

-Dostava nije uključena u cijenu.

Cijena1.3.890 kn ~ 524 €

 

Dodatne informacije

Težina 51 kg
Dimenzije 310 × 250 × 190 cm